lifstyle FotoshootLifestyle | Een ongedwongen fotoshoot op locatie
Een fotoshoot op locatie is te boeken voor onder andere een gezinsfotoshoot, loveshoot, zwangerschapsshoot, day in the life, portretfoto’s, noem maar op!


Tijdens de fotoshoot probeer ik echte momenten vast te leggen. Vooral niet te veel poseren en zo min mogelijk poespas. Ik doe mijn best om je op je gemak te laten voelen, en dat zie je weer terug in de foto’s!


De fotoshoot vindt plaats op een locatie naar keuze, we gaan samen kijken naar wat het beste bij jullie past en omdat ik met natuurlijk licht werk zijn er mogelijkheden genoeg! In het bos, gewoon bij jullie in de tuin of een andere leuke locatie, dit kan allemaal.

Een mooi cadeau is een tegoedbon voor een fotoshoot naar keuze. Wil je iemand verrassen met een gezellige fotoshoot, dan kun je een tegoedbon bestellen via de info / contactpagina. De tegoedbon is verkrijgbaar in elke waarde die je wilt. Geef bij de bestelling aan welke waarde je wenst en naar welk adres de tegoedbon naartoe gestuurd kan worden.

* Het boeken van een fotoshoot betekend dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij van tevoren anders is besproken.